Kiezeltjes

Hallo allemaal,

 

Wij zijn Angelique, Wesley, Leonie en Gaby.

Sinds 2017 zijn wij (Angelique en Wesley) de hoofdleiding van de Kiezeltjes, in 2018 is Leonie erbij gekomen. In 2022 hebben we Gaby verwelkomt in ons hoofdleiding team. We vinden het super leuk om te doen en dit jaar gaan we er weer een gezellig feestje van maken. Al vanaf de Kerstvakantie zijn we druk in de weer om fantastische dagen te organiseren. Het thema verzinnen is het aller leukste, daarna gaan we de spellen en alle andere activiteiten verzinnen.

Je kan in die dagen spelletjes spelen, je laten schminken en nog veel meer andere leuke dingen. We hopen dat er ook dit jaar weer super veel kinderen komen zodat het nog gezelliger wordt. De maandag is altijd de Brandweerdag. De leukste springkussens staan dan weer voor jullie klaar en we kunnen zelfs een ritje in de brandweerwagen maken.

Wij hebben er dit jaar weer super veel zin in. Hopelijk jullie ook.

 

Heel veel Vakantiespelen groetjes,

Angelique, Wesley, Leonie en Gaby.

Het programma

 

Kiezeltjes_2023

De hoofdleiding

Wesley Derksen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Wesley Derksen. Ik ben geboren op 19 november 1998. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Onderwijsassistent. Op dit moment volg ik de PABO. Veel kinderen zullen mij dus ook kennen als meester Wesley bij IKC de Tragellijn.

In de tijd dat ik zelf nog op de basisschool zat, deed ik altijd mee met de Vakantiespelen. Ik keek er elk jaar naar uit. Toen ik 14 werd ben ik gelijk mee gaan helpen als leiding bij de Kiezeltjes. Na een aantal jaar geholpen te hebben als leiding, heb ik besloten om hoofdleiding te worden bij de Kiezeltjes.

Samen met de andere hoofdleiding heb ik er enorm veel zin in de aankomende Vakantiespelen. Hopelijk jullie ook.

 

Tot ziens bij de Vakantiespelen.

Groet Wesley

Leonie Geurts

Mijn naam is Leonie Geurts, ben in Zevenaar geboren op 10 maart 1999. Op mijn derde ben ik in Tolkamer komen wonen. Hier ben ik naar de basisschool de Overlaat gegaan. Vervolgens heb ik mijn GT diploma behaald. Na mijn MBO Dier, Recreatie en Ondernemen ben ik MBO Bos en natuurbeheer gaan doen. Tegenwoordig werk ik voor de coöperatieve vereniging de VALA in Eibergen en heb het hier erg naar mijn zin.

In de toekomst hoop ik een keer in een bandje te kunnen spelen. Daarnaast wandel ik graag met onze hond Tommie door de mooie natuur in onze mooie omgeving.

Tot slot heb ik er erg veel zin om met jullie dit jaar er een gezellige week van te maken!

Groetjes Leonie.

Gaby Keijzerwaard

Hallo Kiezeltjes!!

Mijn naam is Gaby Keijzerwaard. In 2022 ben ik voor het eerst van de partij bij de Kiezeltjes.

Ik heb voorheen een aantal malen meegedaan als leiding bij de Kiezeltjes en heb natuurlijk zelf ook meegedaan aan de Vakantiespelen.

Ik heb nu al ontzettend veel zin in de komende Vakantiespelen. Met de hoofdleiding heb ik al heel veel plezier en ik weet zeker dat dat ook zo is met de leiding en natuurlijk alle leuke, gezellige en lieve Kiezeltjes.

 

Tot gauw!

Groetjes Gaby.

Angelique Kraaijenhof

Hallo,

Mijn naam is Angelique Kraaijenhof. Geboren op 27 november 1986. Woonachtig op Lobith. Moeder van 3 puberkinderen.

Mijn kinderen hebben elk jaar weer, met veel plezier, meegedaan aan de Vakantiespelen. 3 jaar lang heb ik meegedaan als leiding bij de Kiezeltjes. Dit vond ik altijd enorm leuk om te doen. Toen ik gevraagd werd om hoofdleiding te worden was mijn antwoord natuurlijk gelijk JA!!!

2017 was mijn eerste jaar als hoofdleiding. Het was een fantastisch jaar. We hadden een leuk thema en de kinderen waren dolenthousiast.

Dit jaar gaan we er weer een superleuke week van maken. Wij zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen. Ik heb er weer enorm zin in en kijk er al erg naar uit. Ik hoop alle lieve Kiezeltjes dit jaar weer te zien. Tot ziens in augustus!!!