Kiezeltjes

Hallo allemaal,

Wij zijn Angelique, Senna en Wesley.

Sinds 2017 zijn wij (Angelique en Wesley) de hoofdleiding van de Kiezeltjes. Sinds 2024 is Senna erbij gekomen. We vinden het fantastisch om te doen en dit jaar gaan we er weer een gezellig feestje van maken. Al vanaf de Kerstvakantie zijn we druk in de weer om fantastische dagen te organiseren. Het thema verzinnen is het allerleukste, daarna gaan we de spellen en andere activiteiten verzinnen.

Je kan in deze drie dagen spelletjes spelen, je laten schminken en nog veel meer andere leuke dingen. We hopen dat er ook dit jaar weer super veel kinderen komen zodat het nog gezelliger wordt. De maandag is altijd de Brandweerdag. De leukste springkussens staan dan weer voor jullie klaar en we kunnen zelfs een ritje in de brandweerwagen maken

Wij hebben er dit jaar weer super veel zin in. Hopelijk jullie ook.

Heel veel Vakantiespelen groetjes,

Angelique, Senna en Wesley

Het programma

 

Kiezeltjes_2023

De hoofdleiding

Wesley Derksen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Wesley Derksen. Ik ben geboren op 19 november 1998. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Onderwijsassistent. Op dit moment volg ik de PABO. Veel kinderen zullen mij dus ook kennen als meester Wesley bij IKC de Tragellijn.

In de tijd dat ik zelf nog op de basisschool zat, deed ik altijd mee met de Vakantiespelen. Ik keek er elk jaar naar uit. Toen ik 14 werd ben ik gelijk mee gaan helpen als leiding bij de Kiezeltjes. Na een aantal jaar geholpen te hebben als leiding, heb ik besloten om hoofdleiding te worden bij de Kiezeltjes.

Samen met de andere hoofdleiding heb ik er enorm veel zin in de aankomende Vakantiespelen. Hopelijk jullie ook.

 

Tot ziens bij de Vakantiespelen.

Groet Wesley

Senna Geutjes

Hallo allemaal,

Mijn naam is Senna Geutjes. Vanaf 2024 ben ik hoofdleiding bij de Kiezeltjes. Voordat ik gevraagd ben om hoofdleiding te worden was ik al sinds 2019 leiding bij de Kiezeltjes. Natuurlijk heb ik daarvoor zelf ook altijd meegedaan aan de Vakantiespelen.

Ik heb ontzettend veel zin in de komende Vakantiespelen. Samen met Angelique en Wesley zorgen we weer dat we 3 fantastische dagen neerzetten. Ik hoop alle leuke, gezellige en lieve Kiezeltjes dit jaar te ontmoeten.

Tot Gauw!

 

Groetjes,

Senna

Angelique Kraaijenhof

Hallo,

Mijn naam is Angelique Kraaijenhof. Geboren op 27 november 1986. Woonachtig op Lobith. Moeder van 3 puberkinderen.

Mijn kinderen hebben elk jaar weer, met veel plezier, meegedaan aan de Vakantiespelen. 3 jaar lang heb ik meegedaan als leiding bij de Kiezeltjes. Dit vond ik altijd enorm leuk om te doen. Toen ik gevraagd werd om hoofdleiding te worden was mijn antwoord natuurlijk gelijk JA!!!

2017 was mijn eerste jaar als hoofdleiding. Het was een fantastisch jaar. We hadden een leuk thema en de kinderen waren dolenthousiast.

Dit jaar gaan we er weer een superleuke week van maken. Wij zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen. Ik heb er weer enorm zin in en kijk er al erg naar uit. Ik hoop alle lieve Kiezeltjes dit jaar weer te zien. Tot ziens in augustus!!!