Inschrijven

rocksSmall

De Kiezeltjes

Kosten: 17,50 euro

Voor de allerkleinsten hebben we de werkgroep “ Kiezeltjes”. Bij  de “Kiezeltjes”  kunnen kinderen meedoen uit de groepen 1 en 2 van de basisschool. Het programma voor de allerkleinsten loopt van maandagochtend tot woensdagmiddag (begin van de middag). De activiteiten vinden voornamelijk plaats op een vaste plek.

rocksMedium

De Donderstenen

Kosten: 32,50 euro

Voor de kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 hebben we de werkgroep “ Donderstenen”. Groep “Donderstenen”  heeft een weekvullend programma, dat wil zeggen van maandagochtend tot en met vrijdagmiddag (eind van de middag). Groep “Donderstenen” heeft diverse activiteiten op verschillende locaties. Zo kunnen een dag(deel) aan het strand van recreatieplas de Bijland, een bosdag of een fietstocht naar een van de kerkdorpen deel uit maken van het programma. Traditioneel is er een overnachting in een sporthal, met op vrijdag een dagje uit.

rocksLarge

De Keien

Kosten: 40 euro

Voor de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 verzorgt de werkgroep ” Keien” een spectaculair programma vol leuke, spannende, stoere en gezellige activiteiten. De “Keien” bieden ook een weekvullend programma. De eerste dag wordt doorgebracht met de traditionele brandweerdag. Op de tweede dag fietsen we naar het Gelderse Keijenborg. Hier worden de overige dagen doorgebracht in een dorpshuis (3 overnachtingen). Traditioneel is er een spannende spooktocht en natuurlijk een Bonte Avond.