Keien

Hallo allemaal!

Wij zijn Rianda, Niels, Stefano, Dirk, Gino, Huib en Ilse. Je kunt ons kennen van de Vakantiespelen voorgaande jaren of van Jongerencentrum De Sfinx. Wij hebben met elkaar veel ervaring en kijken uit naar deze fantastische en avontuurlijke week!

Wij hebben ontzettend veel zin om met jullie naar Keijenborg te gaan. Ook zullen jullie je mooie dansmoves en acteerwerk kunnen laten zien tijdens de bonte avond. Een propvol programma met leuke, spannende en gekke activiteiten zal ervoor

zorgen dat jullie niks zal ontbreken! Als jij van gezelligheid houdt, tegen een beetje spanning kunt en onwijs veel zin hebt in leuke, sportieve en soms een beetje gekke activiteiten… Dan zijn wij op zoek naar JOU! Geef je op en kom mee naar Keijenborg!

Groetjes en tot augustus!

Rianda, Niels, Stefano, Dirk, Gino, Huib en Ilse

Het programma

 

Keien_2024

De hoofdleiding

Dirk Schopman

Hey hoi,

Mijn naam is Dirk Schopman, geboren en getogen in Tolkamer waar ik nog steeds woon. Ik studeer accountancy aan de HAN in Arnhem en doe dit met veel plezier.

Ik ben begonnen in 2018 als leiding bij de keien, dit beviel zo goed dat ik dit wel wilde blijven doen. Dus toen ze mij vroegen voor hoofdleiding wilde ik dit ook maar al te graag doen. Ik hoop dat we er samen een gezellige week van kunnen maken

Tot dan!

Stefano van der Naald

Hallo,

Mijn naam is Stefano van der Naald en woon in Lobith. Ik werk bij de Sfinx en waarschijnlijk kennen jullie mij daar ook wel van. Ik vind het al jaren leuk om met kinderen te werken en op de vrijdagavonden vind je mij dan ook in het Gildehuis. Sinds twee jaar ben ik leiding bij de Keien. Dit jaar zal ik meegaan als hoofdleiding. We gaan er een hele leuke week van maken.

Groetjes Stefano.

Gino Stam

Hallo,

Mijn naam is Gino Stam. Ik ben geboren op 24 dec 2002 en op dit moment hoofdleiding bij de Keien. Vorig jaar heb ik als leiding gefunctioneerd en merkte ik al gauw dat ik dit graag wilde blijven doen. Ik werk (ongeveer) vanaf 2017 als vrijwilliger bij de Sfinx en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Daarbij werk ik ook bij defensie als geneeskundig verzorger.

Met ons team gaan we dit jaar weer een mooie week neer zetten.

Zie ik jullie dan?

Groeten Gino.

Niels Janssen

Hallo iedereen,

Ik ben Niels en ben dit jaar weer hoofdleiding bij de Keien. Van kinds af aan doe ik al mee met de Vakantiespelen. Eerst als kind bij de Donderstenen, en later als leiding bij de Keien. Nu ik inmiddels 7 jaar bij de keien kinderen heb begeleid, ga ik nu voor het eerst samen met de rest van de hoofdleiding de leiding aansturen.

In het dagelijks leven ben ik aan het werk als accountmanager in Zevenaar. Ook ben ik vaak bezig met muziek en treed ik in de weekenden af en toe nog op als DJ.

Verder zullen sommigen mij misschien ook kennen van De Sfinx. Hier ben ik anno 2023 al meer dan 14 jaar vrijwilliger. Ik vind het dan ook altijd leuk om dezelfde gezichten bij de Vakantiespelen en de Sfinx te zien!

Ik heb er dit jaar in ieder geval weer onwijs veel zin in om van de Vakantiespelen weer een fantastische week te maken. Tot in de zomer!

Rianda Visser

Hee,

Mijn naam is Rianda Visser en ik woon in Lobith. Ik ben afgestudeerd aan leisure performer leidinggevend hospitality en heb hierdoor veel ervaring met het organiseren en begeleiden van activiteiten. Jullie kunnen mij kennen van de Vakantiespelen, waar ik al een aantal jaren met veel plezier leiding heb mogen zijn bij de Keien.

Ik heb heel veel zin om dit jaar weer met jullie naar Keijenborg te gaan en samen met de andere hoofdleiding weer een fantastisch weekprogramma voor jullie klaar te zetten. Wij hopen dat jullie hier net zo’n zin in hebben als wij!

 

Tot snel!

Ilse Boxem

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ilse Boxem en woon in Tolkamer. Ben 1 jaar leiding geweest bij de Keien dit heb ik met erg veel plezier gedaan. Vanaf 2024 doe ik mee als hoofdleiding van de Keien. Hier heb ik erg veel zin in.
Jullie zouden mij kunnen kennen van de Sfinx. Hier ben ik al bijna 2 jaar actief als vrijwilliger. En help zo nu en dan nog steeds mee met de activiteiten die ze draaien.
Ik heb er onwijs veel zin in om samen met jullie er weer een super leuke week van te maken!
Groetjes Ilse.

Huib Schopman

Hoi allemaal,

Ik ben Huib Schopman.

In mijn dagelijks leven werk ik binnen de IT-Sector en houd ik mij bezig met fitness. Tijdens de Vakantiespelen zal ik de hoofdleiding versterken door de taken achter de schermen op mij te nemen.

Ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben net zoals ik.

Tot dan!

Huib Schopman