Keien

Hallo allemaal!

Wij zijn Rianda, Niels, Stefano, Dirk en Sam. Je kunt ons kennen van de vakantiespelen voorgaande jaren of van Jongerencentrum De Sfinx. Wij hebben met elkaar veel ervaring en kijken uit naar deze fantastische en avontuurlijke week!

Wij hebben ontzettend veel zin om met jullie naar Keijenborg te gaan. Ook zullen jullie je mooie dansmoves en acteerwerk kunnen laten zien tijdens de bonte avond. Een propvol programma met leuke, spannende en gekke activiteiten zal ervoor

zorgen dat jullie niks zal ontbreken! Als jij van gezelligheid houdt, tegen een beetje spanning kunt en onwijs veel zin hebt in leuke, sportieve en soms een beetje gekke activiteiten… Dan zijn wij op zoek naar JOU! Geef je op en kom mee naar Keijenborg!

Groetjes en tot augustus!

Rianda, Niels, Stefano, Dirk en Sam

Het programma

 

Keien_2023

De hoofdleiding

Dirk Schopman

Hey hoi,

 

Mijn naam is Dirk Schopman, geboren en getogen in Tolkamer waar ik nog steeds woon. Ik studeer accountancy aan de HAN in Arnhem en doe dit met veel plezier.

 

Ik ben begonnen in 2018 als leiding bij de keien, dit beviel zo goed dat ik dit wel wilde blijven doen. Dus toen ze mij vroegen voor hoofdleiding wilde ik dit ook maar al te graag doen. Ik hoop dat we er samen een gezellige week van kunnen maken

 

Tot dan!

Stefano van der Naald

Hallo,

Mijn naam is Stefano van der Naald en woon in Lobith. Ik werk bij de Sfinx en waarschijnlijk kennen jullie mij daar ook wel van. Ik vind het al jaren leuk om met kinderen te werken en op de vrijdagavonden vind je mij dan ook in het Gildehuis. Sinds twee jaar ben ik leiding bij de Keien. Dit jaar zal ik meegaan als hoofdleiding. We gaan er een hele leuke week van maken.

Groetjes Stefano.

Niels Janssen

Hallo iedereen,

Ik ben Niels en ben dit jaar voor het eerst hoofdleiding bij de keien. Van kinds af aan doe ik al mee met de vakantiespelen. Eerst als kind bij de donderstenen, en later als leiding bij de keien. Nu ik inmiddels 7 jaar bij de keien kinderen heb begeleid, ga ik nu voor het eerst samen met de rest van de hoofdleiding de leiding aansturen.

In het dagelijks leven ben ik aan het werk als accountmanager in Zevenaar. Ook ben ik vaak bezig met muziek en treed ik in de weekenden af en toe nog op als DJ.

Verder zullen sommige mij misschien ook kennen van De Sfinx. Hier ben ik anno 2023 al meer dan 14 jaar vrijwilliger. Ik vind het dan ook altijd leuk om dezelfde gezichten bij de vakantiespelen en de Sfinx te zien!

Ik heb er dit jaar in ieder geval weer onwijs veel zin in om van de vakantiespelen weer een fantastische week te maken. Tot in de zomer!

Rianda Visser

Hee,

Mijn naam is Rianda Visser en ik woon in Lobith. Ik ben afgestudeerd aan leisure performer leidinggevend hospitality en heb hierdoor veel ervaring met het organiseren en begeleiden van activiteiten. Jullie kunnen mij kennen van de Vakantiespelen waar ik al een aantal jaren met veel plezier leiding heb mogen zijn bij de Keien.

Ik heb heel veel zin om dit jaar weer met jullie naar Keijenborg te gaan en samen met Niels, Stefano, Dirk en Sam als hoofdleiding weer een fantastisch weekprogramma voor jullie klaar te zetten. Wij hopen dat jullie hier net zo’n zin in hebben als wij!

 

Tot snel!

Sam Willemsen

Hi hi!

Mijn naam is Sam Willemsen en ik woon in Lobith.

Ik werk als Grafisch Vormgever en heb daarnaast mijn eigen bedrijf genaamd StudioVer.

Jullie kunnen mij kennen van de Sfinx waar ik al een aantal jaren vrijwilliger ben of van voorgaande

jaren waar ik met plezier als leiding bij de Keien heb meegeholpen.

Samen met Niels, Dirk, Stefano en Rianda ben ik hoofdleiding van de Keien en gaan we er een

fantastische week van maken. Ik heb er erg veel zin in en hopelijk jullie ook!

Tot snel!