Keien

Hallo allemaal,

Graag stellen wij ons even voor: Wij zijn Koen, Niek, Roald en Abigaïl. Wij hebben samen meer dan 30 jaar ervaring als leiding bij de Vakantiespelen. Omdat we allemaal al meerdere jaren leiding zijn geweest bij de Keien kennen wij het programma van binnen en van buiten en zullen wij hier natuurlijk onze eigen twist aan gaan geven.

Dit is het volgende jaar dat wij verantwoordelijk zijn voor het bezorgen van een fantastische week aan de kinderen van groep 6 tot en met 8. Pak je koffer maar vast en repareer je fiets en kom met ons mee naar de mooie bestemming Keijenborg. Hier zullen wij een paar nachten slapen in een sportzaal, je kunt het je misschien nog wel herinneren van de Donderstenen.

Ook zullen jullie je mooie dansmoves en acteer werk kunnen laten zien tijdens de bonte avond. Het eten is elk jaar weer heerlijk maar dat geeft geen garantie voor de toekomst. Een propvol programma met leuke, spannende en gekke activiteiten zal er voor zorgen dat het jullie niks zal ontbreken! Als jij van gezelligheid houdt, tegen een beetje spanning kunt en onwijs veel zin hebt in leuke, sportieve en soms een beetje gekke activiteiten… Dan zijn wij op zoek naar JOU! Geef je op en kom mee op vakantie!

Tot gauw!

Groetjes, Abigail, Niek, Roald en Koen.

Het programma

 

Keien_2022

De hoofdleiding

Abigail Brouwer

Hallotjes,

Mijn naam is Abigail Brouwer. Ik woon en werk ik Deventer. Ik ben 5 dagen in de week in een speciaalbiercafe te vinden waar ik met veel plezier werk.

Al vanaf het begin doe ik mee aan de Vakantiespelen en heb hier altijd super tijden gehad. Samen met een hele leuke leidinggroep ben ik de laatste jaren

leiding geweest bij de Keien. Met nog 3 anderen uit onze vriendengroep hopen wij een fantastische week neer te zetten. Ik samen met de rest hopen dat jullie er erg veel zin in hebben en deze week niet meer vergeten.

Graag tot ziens,

Ik heb er zin in!

Niek van der Meijden

Hallo allemaal,

Ik ben Niek van der Meijden, 26 jaar en woon in de gemeente Zevenaar. Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam als vliegtuig technicus op Schiphol.

Al vanaf de kleuterklas doe ik met veel plezier mee met de vakantie spelen. Als kind vond ik het altijd geweldig om samen met andere kinderen een week leuke dingen te doen. Om deze reden heb ik een paar jaar geleden besloten om mee te doen als leiding. De jaren die ik als leiding heb meegedaan waren geweldig.

Ik heb er vertrouwen in dat wij zoals gewoonlijk er een super leuke week voor iedereen van gaan maken!

Tot augustus!!

Niek

Roald Harmsen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Roald Harmsen en ik ben IT consultant. Verder ben ik ook al meer dan 10 jaar vrijwilliger bij jongerencentrum De Sfinx en heb ik ook al een aantal jaar als leiding bij de Keien meegedaan. Vroeger als kind heb ik met ontzettend veel plezier elk jaar meegedaan aan de Vakantiespelen en ik hoop deze zelfde ervaring te kunnen bieden. Verder ben ik ook een fanatiek krachtsporter en ben ik dus vaak in de sportschool te vinden.

Samen met de andere leden van de hoofdleiding heb ik er het volste vertrouwen in dat we met z’n allen een geweldige week tegemoet gaan.

Tot maandag!

Groeten Roald Harmsen

Koen Peters

Hallo Allemaal,

Ik ben Koen Peters en ik woon in Lobith, waar ik een bedrijfje heb dat kickbikes en e-choppers verhuurt, LiemersXperience. Vanaf dat ik mee mag doen heb ik altijd heel veel lol en plezier gehad bij de Vakantiespelen! Ondertussen ben ik al een aantal jaar leiding en hoofdleiding bij de Keien geweest en ga ik samen met de andere leden van de hoofdleiding weer een leuke, spannende en gezellige week organiseren!

Naast ons bedrijfje runnen werk ik voor PAC Protocol en kan je me ook zelf op de e-chopper voorbij zien rijden! Ik heb er vertrouwen in dat wij een top week tegemoet gaan! Je moet er gewoon bij zijn! Tot Maandag!

Groeten Koen Peters