Donderstenen

Hallo Allemaal!

Yes! We gaan weer beginnen aan een nieuw jaar! Wij zijn Demi, Koen, Stijn, Judith, Marijn, Eline, Emma, Danny, Nardy en Kiki. Wij zijn al jaren actief als vrijwilliger voor de groep Donderstenen!

Wij hebben ons best gedaan om er weer een super gezellige week van te maken met spelletjes, dansjes en natuurlijk een nachtje logeren in de Habeshal. Al in Januari beginnen we met de voorbereidingen van de spelweek omdat we er voor iedereen een onvergetelijke en gezellige week van willen maken!

Wat kun je allemaal van ons verwachten deze week?

Ieder jaar staat er een thema centraal. Dit thema zit verweven in de gehele week. Op de maandag hebben wij samen met de Kiezels en de Keijen: DE brandweerdag. Op de dinsdag vertrekken wij op tijd naar het bos in Stokkum. Op woensdag is onze slaapdag waarbij we ook gezellig samen gaan avondeten. Wat een feest! Op de donderdag gaan we naar Tuindorp. Vrijdag is alweer de laatste dag dat we samen zijn en gaan we op stap. Waar naar toe? Dat is een verassing! Willen jullie met ons mee doen? Dan mag je je opgeven bij de Donderstenen als je op dit moment in groep 3, 4 of 5 zit. Wij verheugen ons op jullie komst, gezellig!

Het programma

 

Donderstenen_2019

De hoofdleiding

Judith Mulder

Hallo,

Mijn naam is Judith Mulder, mijn hele leven woon ik al in Lobith. Ik ben geboren in 1988 en organiseer met de andere nu voor m’n 8ste jaar de vakantiespelen Rijnwaarden met veel plezier, daarvoor ben ik ook een aantal jaren vrijwillige groepsbegeleiding geweest.

In mijn vrije tijd zwem ik graag en vind ik het leuk met vriendinnen af te spreken. De vakantie spelen staan weer voor de deur en heb er super veel zin in. Er staan de donderstenen weer een hoop leuke dingen te wachten

Dus schrijf je dochter/zoon snel in dan maken we er met z`n alle een TOP week van..!

Judith Mulder

Danny Eiweleit

Hallo,

Mijn naam is Danny Eiweleit en ik ben 23 jaar. Vroeger als kind heb ik altijd met veel plezier meegedaan met de vakantiespelen. En ook de jaren erna als leiding. Dit jaar ben ik voor het eerst erbij als hoofdleiding. In het weekend ben ik altijd te vinden bij Restaurant De Lengel. Doordeweeks ga ik nog naar school. Hobby’s heeft iedereen wel die van mij is voetbal, dat doe ik bij SC. Rijnland. De vakantiespelen brengt altijd iets speciaals mee elk jaar en dat gaat dit jaar ook weer zo zijn. Ik kan al niet meer wachten tot het weer van start gaat en alle kinderen te zien met een grote glimlach op hun gezicht.

Nardy Meijer

Hallo,

Mijn naam is Nardy Meijer en ik woon in Loil. Ik ben 22 jaar oud en zit in het laatste jaar van de Pabo in Doetinchem. In het weekend werk ik bij Juffrouw Tok in Didam. Verder in mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen of kijk ik op de bank een film. Ik speel ook volleybal bij SV. Loil.
De afgelopen 2 jaar heb ik meegedaan als leiding bij de donderstenen en dit jaar doe ik voor het eerst mee als hoofdleiding. Ik hoop dat wij er met z’n allen een leuke week van gaan maken. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook!

Eline Mulder

Hallo allemaal,

Even voorstellen, mijn naam is Eline Mulder uit Lobith en ben 29 jaar oud. Als beroep ben ik pedagogische medewerker op een groep van kinderen van 0 tot 4 jaar. Werken met kinderen is echt mijn passie. In mijn vrije tijd houd ik er van om films te kijken en of spelletjes te doen en doe ik aan volleybal. Ook vind ik het leuk om met vrienden op pad te gaan.

Ik heb zelf jarenlang meegedaan als leidster bij de donderstenen. Ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan. Maar nu ben ik al een aantal jaren met veel plezier actief in de hoofdleiding. Ik hoop met mijn creativiteit en ideeën een super leuke week neer te gaan zetten samen met de anderen.

Ik heb er zin in!

Groetjes Eline Mulder

Marijn van Halteren

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marijn van Halteren en ik ben 27 jaar. Toen ik op de basisschool zat is er geen jaar voorbij gegaan dat ik niet mee deed met de vakantiespelen. Ook de jaren daarna ben ik fanatiek doorgegaan als leiding van de kiezeltjes en de donderstenen. Op dit moment werk ik in Doetinchem als docent Engels. Dit is het 6e jaar dat ik in de hoofdleiding zit van de Donderstenen. Ik heb er weer erg veel zin in en ik hoop dat we er met heel veel kinderen en enthousiaste leiding een fantastische week van gaan maken!!!

Tot dan! Groetjes Marijn

Stijn Hietkamp

Mijn naam is Stijn Hietkamp. Ik heb de leeftijd van 24 bereikt. Tijdens mijn basisschooltijd heb ik altijd met veel plezier meegedaan met de vakantiespelen. Daarna heb ik 8 jaar fanatiek als leiding geholpen bij de vakantiespelen. Nu laat ik mijn kwaliteiten zien als hoofdleiding.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op Daltonschool de Overlaat, het Eethuys en in het café Wacht am Rhein. Verder ben ik te vinden op de voetbalvelden van Rijnland. Samen met jullie hoop ik er een onvergetelijke week van te maken.

Koen de Jong

Mijn naam is Koen de jong en ik ben 24 jaar. Vroeger deed ik altijd met veel plezier mee met de vakantiespelen. De jaren hierna ben ik als leiding actief geweest bij de donderstenen. Op dit moment werk ik op de scheepswerf de Hoop. Dit wordt mijn 1e jaar als hoofdleiding. Ik heb er heel veel zin in om hier een top week van te maken met alle kinderen en leiding!

Emma Feijen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Emma Feijen. Op dit moment werk ik als activiteitenbegeleidster bij zorgorganisatie Pleyade. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden op het volleybalveld en daarnaast spreek ik het liefst zo vaak mogelijk af met vrienden en familie. Nadat ik jaren actief geweest ben als leiding bij de groep donderstenen, ben ik nu al weer een aantal jaren mijn enthousiasme en creativiteit bij de hoofdleiding aan het gebruiken. We gaan er dit jaar een geweldige week van maken met veel spelletjes en vooral heel veel plezier. Voor zowel de kinderen als de leiding is het de hele week feest, Ik heb er zin in!

Demi Eiweleit

Mijn naam is Demi Eiweleit en ik ben 23 jaar. Ik heb als kind altijd meegedaan aan de vakantie spelen. De jaren daarna ben ik verder gegaan als leiding. Na 5 jaar als leiding bij de Donderstenen ben ik begonnen als hoofdleiding. Dit is het 3e jaar dat ik in de hoofdleiding zit van de Donderstenen. Ik heb vorig jaar de opleiding Toerisme en Recreatie niveau 4 afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik veel animatie werk gedaan bij Landal. Daarnaast ben ik een aantal jaar vrijwilliger geweest bij jongerencentrum de Sfinx. Sinds dit jaar werk ik bij Brasserie een mooie dag als bedieningsmedewerker. Dit jaar gaan we er een extra leuke week van maken omdat we 50 jaar bestaan. Ik heb er zin in.

Kiki Kemperman

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kiki Kemperman en ik ben 18 jaar. Als kind zijnde heb ik verschillende jaren meegedaan aan de vakantiespelen. Daarna ben ik enkele jaren actief geweest als leiding bij de donderstenen. Dit jaar is mijn eerste jaar als hoofdleiding en ik ben dan ook ontzettend enthousiast en wil graag mijn creativiteit tot uiting brengen. Momenteel studeer ik commerciële economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, en ben ik verder doordeweeks te vinden als verkoopmedewerkster bij de Blokker in Zevenaar. Mijn hobby’s zijn sporten, lekker eten en gezellig met vrienden iets leuks doen. Ik vind het super leuk om iets met kinderen te doen en daarom hoop ik dat er heel veel aanmeldingen gaan komen dit jaar en dat we er met zijn allen een hele leuke week van gaan maken.

Tot dan!