Donderstenen

Hallo Allemaal!

Yes! We gaan weer beginnen aan een nieuw jaar! Wij zijn Koen, Stijn, Danny, Jaydin, Lotte, Wouter, Ellzjon en Mischa. Wij zijn al jaren actief als vrijwilliger voor de groep Donderstenen!

Wij hebben ons best gedaan om er weer een super gezellige week van te maken met spelletjes, dansjes en natuurlijk een nachtje logeren in de Habeshal. Al in januari beginnen we met de voorbereidingen van de spelweek omdat we er voor iedereen een onvergetelijke en gezellige week van willen maken!

Wat kun je allemaal van ons verwachten deze week?

Ieder jaar staat er een thema centraal. Dit thema zit verweven in de gehele week. Op de maandag hebben wij samen met de Kiezels en de Keien: DE Brandweerdag. Op de dinsdag vertrekken wij op tijd naar het bos in Stokkum. Op woensdag is onze slaapdag waarbij we ook gezellig samen gaan avondeten. Wat een feest! Op de donderdag gaan we naar de Byland. Vrijdag is alweer de laatste dag dat we samen zijn en gaan we op stap. Waar naar toe? Dat is een verrassing! Willen jullie met ons mee doen? Dan mag je je opgeven bij de Donderstenen, als je op dit moment in groep 3, 4 of 5 zit. Wij verheugen ons op jullie komst, gezellig!

Het programma

 

Donderstenen_2024

De hoofdleiding

Danny Eiweleit (1996)

Hallo iedereen, mijn naam is Danny, toen ik een kind was, net als jullie nu, deed ik ook mee met de Vakantiespelen en vond het altijd superleuk! Later werd ik leiding en kon ik andere kinderen helpen om net zoveel plezier te hebben als ik vroeger altijd had.

Ik werk in Doetinchem als Front-end developer, dat betekent dat ik coole websites maak. In mijn vrije tijd speel ik voetbal bij SC. Rijnland. Ik houd echt van voetbal, het is mijn grote hobby!

De Vakantiespelen zijn elk jaar weer iets heel speciaals. Het is zo leuk om te zien hoe iedereen geniet, lacht en samen speelt. Ik kan niet wachten tot we weer beginnen en om dan alle blije gezichten te zien. Het wordt weer een onvergetelijke tijd, dat weet ik zeker!

Ellzjon Hiariej (1979)

Hoi allemaal, ik ben Ellzjon, en ik woon sinds 2017 in het gezellige Tolkamer. Net als jullie, houd ik van plezier maken en nieuwe dingen leren. Mijn dochter Chloé, die nu niet meer op de basisschool zit, heeft altijd superveel plezier gehad bij de Vakantiespelen, net zoals jullie!

Naast dat ik papa ben, werk ik als leraar. Ik leer studenten over coole dingen zoals filmpjes maken en geluid opnemen op het mbo college Rijn IJssel in Arnhem. Maar dat is nog niet alles! Ik ben ook DJ en organiseer vaak leuke feestjes en evenementen.

Ik doe mijn best om de Vakantiespelen hartstikke leuk voor jullie te maken! Ik gebruik alles wat ik weet en kan om te zorgen dat jullie een te gekke week beleven. Ik kan niet wachten om samen met jullie te lachen, nieuwe dingen te ontdekken en superveel plezier te hebben! Zie ik jullie snel bij de Vakantiespelen?

Stijn Hietkamp (1994)

Hey kids, ik ben Stijn! Weet je, toen ik zo oud was als jullie, deed ik elk jaar mee met de Vakantie Spelen. Het was zo leuk dat ik later zelfs ben gaan helpen. Nu ben ik één van de hoofdleiders en dat vind ik supergaaf!

Als ik niet bij de Vakantiespelen ben, werk ik op een school als leraar. En natuurlijk speel ik ook graag voetbal, net als sommigen van jullie misschien!

Ik kan echt niet wachten om samen met jullie een te gekke week te beleven bij de Vakantiespelen. We gaan superveel plezier maken. heel veel plezier hebben. Zijn jullie klaar voor een superleuke tijd? Ik wel! Tot gauw!

Koen de Jong (1994)

Hey daar, ik ben Koen! Toen ik jong was, deed ik altijd supergraag mee met de Vakantiespelen. Ik vond het zo leuk dat ik later ben gaan helpen bij de groep ‘de Donderstenen’. Cool, hè?

Nu werk ik op een school waar ik leraar ben. Maar het allerleukste vind ik om bij de Vakantiespelen te zijn, waar ik nu een van de hoofdleiders ben.

Ik kan niet wachten om met alle kinderen en de andere leiders er een topweek van te maken. We gaan zoveel plezier hebben! Zijn jullie er klaar voor? Ik in ieder geval wel! Tot snel bij de Vakantiespelen!

Mischa Harmsen (1997)

Hoi allemaal, ik ben Mischa!

Vroeger deed ik ook altijd mee met de Vakantiespelen. Ik vond het zo ontzettend leuk dat ik geen enkel jaar heb overgeslagen!

Nadat ik als leiding heb geholpen bij de Kiezels en de Donderstenen, ben ik nu hoofdleiding bij de Donderstenen.

Naast dat ik het heel leuk vind bij de Vakantiespelen, heb ik nog een paar andere hobby’s waar ik dol op ben. Ik vind het heerlijk om te bakken, lekker sporten en af en toe een potje gamen!

Ik kijk er elk jaar weer naar uit en hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ik om er weer een geweldige week van te maken! Laten we hopen op een mooie warme zomer, tot snel!

Jaydin Pijl (2002)

Hoi allemaal, ik ben Jaydin en ik ben geboren in 2002. Toen ik een kind was net als jullie is er geen jaar voorbij gegaan dat ik niet mee heb gedaan aan de Vakantiespelen. Toen ik zelf niet meer mee mocht doen (tot mijn grote verdriet) ben ik als leiding van een groepje mee gaan doen en sinds 2023 help ik als hoofdleiding bij de Donderstenen.

In het dagelijks leven studeer ik rechtsgeleerdheid aan de Radboud universiteit in Nijmegen en ben ik werkzaam bij rechtswinkel Oss en Kade 7 in Tolkamer. Hiernaast besteed ik mijn vrije tijd graag in de sportschool, maar ook voor een goed feestje kunnen mijn vrienden mij altijd bellen.

Ik heb er super veel zin in om er dit jaar weer een top week van te gaan maken!

Wouter Derksen (1997)

Hoi kids, ik ben Wouter, en ik kom uit Lobith. Weten jullie wat echt cool is? Vanaf mijn vierde jaar, doe ik al mee met de Vakantiespelen, én heb ik geen enkele zomer gemist!

Ik ben begonnen bij de ‘Kiezeltjes’, daarna bij de ‘Donderstenen’ en toen door naar de ‘Keien’, en nu ben ik zelfs een van de hoofdleiders!

Elk jaar is het één groot feest en dit jaar wordt het weer super! Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te zien in de leukste week van de zomervakantie. Zijn jullie klaar voor veel plezier en avontuur? Ik kan niet wachten om samen met jullie te lachen en te spelen! Tot snel!

Lotte Roos (2002)

Hoi kids! Ik ben Lotte! Net als jullie deed ik vroeger ook altijd mee met de Vakantiespelen. Toen ik naar de middelbare school ging, vond ik het zo jammer dat ik niet meer mee kon doen, dat ik besloot om leiding te worden. En dat was een super idee!

Ik studeer pedagogiek en werk bij kinderopvang Zonnekinderen. Misschien kennen sommigen van jullie mij al, omdat ik stage heb gelopen op de Overlaat en de Tragellijn!

Ik kan echt niet wachten tot de Vakantiespelen weer beginnen. We gaan samen zoveel plezier beleven! Ik ben er helemaal klaar voor en ik hoop jullie ook. Tot dan!