Bestuur

Hallo allemaal,

 

Graag stellen wij ons ook even voor. Wij zijn André, Denise, Tjitske, Daniël en Simone, Mario en Angélica. Samen vormen wij het bestuur van de Vakantiespelen Gelders Eiland. Hieronder hebben we ons persoonlijk ook nog even voorgesteld.

Vanaf januari zijn we weer met zijn allen bezig om een zo mooi en verrassend mogelijk programma samen te stellen. Als bestuur ondersteunen en faciliteren we de werkgroepen zo goed als we kunnen. De samenwerking is ieder jaar weer erg goed en genieten we met zijn allen weer van de blije gezichten van de deelnemende kinderen.

We hopen ook dit jaar weer vele blije koppies te zien.

 

Tot gauw op de Brandweerdag bij de Boskuul.

Groetjes André, Denise, Tjitske, Daniël en Simone, Mario en Angélica

Bestuursleden

André Harland

Hallo allemaal,

Ik ben André Harland en sinds 2019 zit ik bij de Vakantiespelen. Sinds kort (2022) mag ik me de voorzitter van Vakantiespelen Gelders Eiland noemen. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters die allebei ook mee doen aan de Vakantiespelen.

In het dagelijks leven ben ik vrachtwagenchauffeur en rij ik heel Nederland rond. Ik kom dan overal en nergens, zelfs bij de mensen thuis de spullen die ze besteld hebben brengen.

Ik ben blij met mijn functie als voorzitter om samen met het hele team voor kinderen tijdens de vakantie weer een super mooi programma te maken (En ik kan je zeggen, dat is weer gelukt!!) zodat we weer heel veel kinderen van onze dorpen weer kunnen laten genieten van een super mooi programma.

Ik heb er zin in jullie ook??

Ik zie jullie allemaal weer op maandag tijdens de brandweerdag van de Vakantiespelen

Tot dan!!!

Groetjes André.

Simone Heymen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Simone Heymen. Geboren in 1976 en woonachting in Lobith. Ik ben moeder van 3 tieners. Sinds 2022 ben ik toegetreden bij het bestuur van de Vakantiespelen. Ik heb erg veel zin in de Vakantiespelen. Mijn kinderen hebben vele jaren met groot enthousiasme meegedaan en ik hoop dat er zo nog veel meer kinderen, de komende jaren mee kunnen gaan doen. Tot ziens op de Brandweerdag!

 

Groetjes Simone.

Angèlica Harland-Rütter

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Angèlica Harland-Rütter.

En ben geboren in Lobith.

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Zelf heb ik als kind alle jaren mee gedaan aan de Vakantiespelen en inmiddels doen onze kinderen dit ook.

En wat is het mooi dat ik als bestuurslid zijnde de Vakantiespelen voort mag zetten. Ik heb er super veel zin in en hopelijk jullie ook. Ik kijk er naar uit jullie allemaal weer een toffe week te mogen bezorgen samen met de andere bestuursleden, hoofdleiding en alle andere vrijwilligers die zich dit jaar weer aan sluiten.

Tjitske Keijzerwaard

Hallo Kiezeltjes, Donderstenen, Keien en ouders,

Mijn naam is Tjitske Keijzerwaard, getrouwd, moeder van 2 meiden en ben bestuurslid/penningmeester van de Vakantiespelen.

In 2013 ben ik gevraagd als hoofdleiding bij de Kiezeltjes, dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. Ik heb echt genoten van al die vrolijke kleuters en tijdens de brandweerdag ook van alle kinderen van de Donderstenen en Keien. Al die blije gezichtjes….daar doe je het voor!

Na 5 jaar hoofdleiding te zijn geweest, had ik besloten afscheid te nemen van de Vakantiespelen. Maar omdat er toen een plekje in het bestuur vrij kwam ben ik toch blijven plakken. Het is toch allemaal wel enorm leuk om te doen. Vanaf 2018 ben ik dus de gehele week aanwezig, met de rest van het bestuur, om de werkgroepen zoveel mogelijk te ondersteunen. Ik heb het enorm naar mijn zin en ben van plan dit zeker nog een aantal jaren te blijven doen!

Daniël Koster

Hallo allemaal!
Mijn naam is Daniël Koster. Woonachtig in Doetinchem en ben dan ook een Graafschap supporter in hart en nieren.
Als ik mijzelf moet beschrijven, denk ik dat ik  wel kan zeggen dat ik een sociaal, creatief en open persoon ben.
Sinds 2011 ben ik al actief in het jongerenwerk bij jongerencentrum de Sfinx in Lobith en bij 4ALL in Zevenaar.
Hier heb ik enorm veel plezier in en vind het prachtig om elke week weer met ons team  leuke activiteiten voor de kinderen neer te zetten.
Toen ik de vraag kreeg of ik deel uit wilde maken van het bestuur van de Vakantiespelen hoefde ik hier niet eens over na te denken.
Tuurlijk!
Met mijn ervaring in het jongerenwerk, denk ik dat ik een toegevoegde waarde kan zijn voor de Vakantiespelen!

Denise Danen

Hoi allemaal.

Ik ben Denise Danen. Ik woon op Lobith samen met mijn vriend Danny en twee kinderen Sem en Max.

Ik werk bij Pleyade, in de ouderenzorg. Dit doe ik al vele tientallen jaren met veel plezier en passie.

Sinds 2022 ben ik verantwoordelijk voor het secretariaat van de Vakantiespelen. Hiervoor ben ik ook hoofdleiding van de Kiezeltjes geweest. De Vakantiespelen is een geweldige stichting die zich ieder jaar super inzet om onze kinderen een top week te verzorgen!! Met veel vrijwilligers die het waar maken!! Ik ben supertrots dat ik hieraan mag deelnemen en heb super veel zin in augustus.

Ik hoop jullie dan ook graag te zien voor weer een spetterend, knallend en fantastisch week!!!

Tot in augustus

Liefs Denise Danen

Mario Cornelissen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Mario Cornelissen, geboren in 1964, woonachtig in Emmerich en besmet met het Vakantiespelen virus! In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam bij een keukengroothandel.
In 2022 heb ik als BHV’er geholpen in Keijenborg en de Habeshal en de overige dagen heb ik het bestuur geholpen met van alles en nog wat.
Ik heb zo genoten van de hele week, dat ik graag wilde aansluiten als bestuurslid en werd daar met open armen ontvangen.
We gaan er met zijn allen weer een fantastische week van maken, dus tot ziens allemaal!
Groeten Mario.

Vertrouwenspersoon en klachten

Heeft u vragen, problemen of klachten, dan kunt u ons mailen via bestuur@vakantiespelengelderseiland of bellen met Tjitske Keijzerwaard 06-29370318.

Als het nodig mocht zijn, kunt u met uw klacht ook (direct) naar de vertrouwenspersoon. Deze vertrouwenspersoon kan rechtstreeks benaderd worden en gaat vertrouwelijk met de klachten om. De vertrouwenspersoon is Dhr. Koos vd Weijde 06-30167911 of via de mail koos@vertrouwenspersoonlijk.nl