Bestuur

Hallo allemaal,

Graag stellen wij ons even voor: Wij zijn Sander, Tjitske, Claudia, Lieke en Denise. Wij vormen het bestuur van Stichting Vakantiespelen Rijnwaarden. Hieronder een meer persoonlijke toelichting.

Ook dit jaar hebben wij samen met vele vrijwilligers een mooi programma samen gesteld.

Tot maandag 5 augustus!

Bestuursleden

Sander Weijl

Hoi,

Ik ben Sander Weijl en ik mag mij sinds september 2016 voorzitter noemen van de Stichting Vakantiespelen Rijnwaarden. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. De oudste doet dit jaar voor het eerst mee als leiding bij de Kiezeltjes en de jongste gaat voor de laatste keer mee met de Keien.

In mijn dagelijks leven werk ik als informatiemanager bij Vivare (woningcorporatie in Arnhem). Daarnaast ben ik lid van de Raad van Beheer bij BS De Overlaat.

In mijn functie als voorzitter van Vakantiespelen Rijnwaarden ben ik blij dat ik een bijdrage kan leveren aan de lokale gemeenschap. Het geeft veel voldoening om jaarlijkse ruim 300 kinderen een mooie week te kunnen bezorgen. Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een mooi programma samen te stellen.

Ik heb er zin in. Tot maandag 5 augustus!

Groet,
Sander

Lieke Wieggers

Hallo allemaal,

Ik zou mezelf in het kort even voorstellen.
Ik ben Lieke Wieggers en woon al mijn hele leven in het mooie Rijnwaarden. Oké ik weet het, gemeente Zevenaar:)
Vroeger woonachtig in Lobith en sinds 3 jaar in het mooie Tuindorp (Tolkamer).
Mijn kalender zegt dat ik 35 ben maar je bent zo oud als je je voelt zeggen ze. Dus geen 35:)

De meeste ouders en kinderen kennen mij ook vast als juf Lieke want ik ben alweer 11 jaar met veel plezier werkzaam op Daltonschool De Overlaat in Tolkamer.
Ook werk ik alweer 12 jaar voor Stichting Zozijn. De eerste 9 jaar was ik werkzaam in Logeerhuis Doesburg maar sinds 3 jaar werk ik met veel plezier bij Woongroep Pannerden.
In mijn vrije tijd (ja die heb ik nog wel) trap ik graag tegen een balletje in het damesteam van SC Rijnland. Ook ga ik graag lekker uit eten, kijk ik voetbal en doe ik leuke dingen met familie/vrienden. Stil zitten komt in mijn woordenboek niet voor:)

Ook ben ik al 30 jaar betrokken bij De Vakantiespelen. Vroeger zelf natuurlijk altijd meegedaan, leiding bij De Kiezeltjes en Keien en de laatste 5 jaar als BHV-er bij De Donderstenen. En dit jaar voor het eerst in het bestuur. Ik vind het leuk en ben blij dat ik zo betrokken kan blijven bij De Vakantiespelen. Want het is toch wel 1 van de leukste weken van het jaar.

Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens De Vakantiespelen om er samen een super leuke week van te maken.

Liefs, Lieke Wieggers.

Tjitske Keijzerwaard

Hallo Kiezeltjes, Donderstenen, Keien en ouders,

Mijn naam is Tjitske Keijzerwaard, getrouwd, moeder van 2 pubermeiden en ben bestuurslid van de Vakantiespelen.

In 2013 ben ik gevraagd als hoofdleiding bij de Kiezeltjes, dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. Ik heb echt genoten van al die vrolijke kleuters en tijdens de brandweerdag ook van alle kinderen van de Donderstenen en Keien. Al die blije gezichtjes….daar doe je het voor!

Na 5 jaar hoofdleiding te zijn geweest, had ik besloten om te gaan stoppen. Ik had het idee dat er voor mij niks meer in zat, de ideeën waren als het ware op. Ik had zelfs al aangegeven dat ik afscheid zou nemen van de Vakantiespelen. Op dat moment kwamen er ook een aantal plaatsen vrij in het bestuur en na (toch wel een tijdje) flink nadenken, heb ik samen met mijn man en 2 dochters, besloten om een bestuursfunctie te gaan bekleden. Dit moest wel even overlegd worden thuis, omdat ik van mening ben, dat je in zo’n functie er vol voor moet gaan en dan moeten er thuis ook wel aanpassingen gedaan worden. Denk aan vakantieplanning, eten koken, boodschappen ed. Dit was voor mijn gezin geen probleem en ben ik dus vanaf 2018 de gehele week aanwezig, met de rest van het bestuur, om de werkgroepen zoveel mogelijk te ondersteunen en te faciliteren. Ik heb het enorm naar mijn zin en ben van plan dit zeker nog een aantal jaren te blijven doen!

Denise Danen

Hoi allemaal.

Ik ben Denise Danen. ik woon op Lobith samen met mijn vriend Danny en twee kinderen Sem 11 jaar en Max 4 jaar.

Ik werk op Lobede Pleyade op afdeling 2. somatische afdeling waar ik eerst verantwoordelijk verzorgende IG ben. Dit doe ik al 17 jaar met veel plezier en passie.

Sinds dit jaar mag ik me aansluiten bij het bestuur van de vakantiespelen
vorig jaar ben ik begonnen als hoofdleiding van de kiezeltjes. De vakantiespelen is een geweldige stichting die zich ieder jaar super inzet om onze kinderen een top week te verzorgen!! met veel vrijwilligers die het waar maken!! ik ben super trots dat ik hieraan mag deelnemen, en heb super veel zin in augustus.

Ik hoop jullie dan ook graag te zien voor weer een spetterend, knallend en fantastisch week!!!

Tot in augustus

Liefs Denise Danen

Claudia Sanders

Hoi allemaal,

Mijn naam is Claudia Sanders en ik woon in Tolkamer. Ik heb een zoon van 14, die dit jaar voor het eerst mee gaat doen als leiding bij de kleuters. Zo ben ik ooit begonnen bij de Vakantiespelen Rijnwaarden.

Ik werk als sales- en marketingmanager bij een producent van cosmeticaproducten, erg leuk werk, maar ik wilde er graag weer vrijwilligerswerk bij doen. En zo ben ik dit jaar in het bestuur van de Vakantiespelen terechtgekomen.

Jaren geleden ben ik een paar jaar hoofdleiding geweest bij de Keien, we hadden een superleuk team, maar op een gegeven moment maak je andere keuzes en heb ik o.a. in de oudercommissie van kinderdagverblijf de Berenboot gezeten en in de ouderraad van basisschool de Overlaat.

Veel tijd voor hobby’s heb ik niet, maar ik drink graag een wijntje met vriendinnen en ik ga echt straks weer het sporten oppakken!
Verder wil ik iedereen dit jaar een superleuke Vakantiespelen toewensen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Groetjes,
Claudia