Inschrijven leiding

Aannamebeleid vrijwilligers

Wat ontzettend fijn dat je je wilt aanmelden als vrijwilliger bij Stichting Vakantiespelen Gelders Eiland.

In het kader van de sociale veiligheid voor alle vrijwilligers en deelnemers hebben wij hieronder een aantal punten benoemd die wij gaan gebruiken om de Vakantiespelen zo leuk en prettig mogelijk te maken voor iedereen die mee doet.

  1. Voor alle leiding, hoofdleiding en bestuursleden, wordt een (gratis) Vog aangevraagd. Je krijgt via Justis een uitnodiging en die vul je in. Als je Vog dan binnen is, stuur je zsm een kopie hiervan naar: bestuur@vakantiespelengelderseiland.nl of gooit hem in de brievenbus op Nieuwe Komstraat 35 te Lobith.
  2. Ook verwachten wij dat iedereen de gedragscode leest, die is terug te vinden op de website www.vakantiespelengelderseiland.nl en is ook een pop-up als je je inschrijft als leiding.
  3. Uiteraard hebben we ook een extern vertrouwenspersoon, Dhr. Koos vd Weijde. Koos is te bereiken via koos@vertrouwenspersoonlijk.nl en 06-30167911.
  4. Natuurlijk gaan we elkaar ook nog spreken, tijdens de leidinguitleg op de zaterdag voor de Vakantiespelen. De uitnodiging hiervoor krijg je automatisch in je mailbox, na het aanmelden als leiding.

 

Tot ziens tijdens de Vakantiespelen en heel veel plezier!