De locatie

Locatie Keijenborg

In Keijenborg hebben we een topaccommodatie tot onze beschikking. Er is een sporthal met daarachter een groot, omheind grasveld, een dorphuis. Keijenborg is een geschikte locatie, omdat het een rustige omgeving is met weinig verkeer. Daarnaast zijn er twee zwembaden en veel bossen in de buurt die geschikt zijn voor spellen en speurtochten.

We slapen in een grote sporthal. De jongens en meiden krijgen ieder een helft van de sporthal en ook hebben beide groepen hun eigen kleedkamer met douches, wastafels en toilet. De slaapzaal is zo ingericht dat de uitgangen naar de kleedkamers en de nooduitgang aan de achterkant altijd vrij zijn. De kinderen slapen langs de randen van de zalen en in het midden ligt een groep. Er wordt altijd een gangpad van minstens één meter breed vrij gehouden, zodat we altijd bij de kinderen kunnen komen zonder andere kinderen wakker te maken of overdag te hinderen. De kinderen slapen samen met de leiding in de zaal. Bovendien zijn er ’s nachts altijd twee personen van de leiding wakker in de zaal aanwezig. Zij houden alles in de gaten en maken in geval van nood direct de aanwezige hoofdleiding en mensen van de BHV en EHBO wakker.

In het dorpshuis ‘de Horst’ hebben we een ruime zaal met tafels en stoelen, waar we onze maaltijden eten en spelletjes doen. Daarnaast is de zaal uitermate geschikt om een gezellige disco van te maken. Aan deze zaal grenst de keuken waar we de maaltijden bereiden en een ruimte waarin we het eten voor de kinderen klaarzetten. Tot slot is hier ook een kamer waar we het spelmateriaal en de waardevolle spullen kunnen opbergen. Ook dit gebouw bevat meerdere toiletten en uitgangen.

Tussen de eetzaal en de sporthal zit een klein pleintje waar we onze afwas doen. Langs de sporthal loopt een lange strook gras waar we onze fietsen kunnen parkeren en achter de sporthal is een groot grasveld waar we spelletjes doen. Kortom top locatie!
Adres:
Sint Janstraat 6-A
7256 BC Keijenborg